V.I.P. Puppy’s

Bij perfect thoughts poedel worden de pups behandeld als V.I.P. puppy’s  ‘Very Importent Puppy’s’. De eerste levensweken zijn de belangrijkste voor de verdere leefkwaliteit van de pup. Een sociale pup is een geliefde pup. Daarom is het van groot belang de pup al op hele jonge leeftijd te laten wennen aan alles waar hij zich in zijn leven gaat moeten aan houden.

Een poedel moet om de 8 weken naar de kaper dus is het belangrijk dat dit op heel jonge leeftijd reeds moet worden aangeleerd. Op 4 weken gaan ze hier voor het eerst in bad. Een hele belevenis natuurlijk. Maar op die leeftijd neemt een pup nog alles als vanzelfsprekend aan. In de volgende weken worden de snoetjes en voeten geschoren. Ook de nagels knippen en overtollig vacht uit de oren plukken komt aan bod.

Wij herhalen dat wekelijks tot ze naar hun nieuwe huisje gaan. Deze V.I.P. behandeling gebeurt vanzelfsprekend op een rustige wijze en met veel geduld. Nadien krijgen ze altijd iets lekkers te eten of gebeurt er iets leuks. Deze conditionering maakt dat de pup weet, dat er na het bad, altijd iets prettig komt.