De middenslag poedels op deze pagina zijn onze poedels maar ook onze kinderen. Klik op de link om meer te weten over elk van hen.

Op show, een dekking of op vakantie, onze poedels zijn altijd allemaal mee.

onze poedels mee op vakantie

Met onze poedels op dogshow vertrekken is altijd een grote belevenis waar zowel de poedels als wij enorm van genieten. Veiligheid staat hoog in het vaandel. In de mobilhome heeft iedereen zijn vaste plaats. Elk met hun harnas vast geklikt in de bevestiging van de veiligheidsgordels.

Ter plaatse worden de hekkens uitgezet zodat de poedels hun pootjes kunnen strekken. Ze krijgen drinken,  mogen een plasje doen en we zijn geïnstalleerd. Wij staan er nog altijd van te kijken hoe vlug je een poedel kunt conditioneren. De dagelijks routine aanhouden maakt dat ze je begrijpen zonder woorden.

Ook als we weg zijn is de verzorging van de poedel vacht belangrijk. Wij hebben dan ook alles bij om deze wekelijkse taak professioneel te kunnen uitvoeren. Van het kleinste elastiekje tot de shampoo, borstel en droger alles zit in de poedel valies.

Ook op vakantie word de poedel gewassen

Via de deur in de leefruimte gaan ze s’avonds allemaal samen slapen in de omgebouwde garage. Ook overdag blijft de deur open. Vooral voor Fien is dat een uitgekozen plaatsje om rust te vinden. Als de zijdeur openstaat voorkomt een hekken dat ze naar buiten kunnen springen.  Maar hebben ze wel extra zicht op de parkeerplaats.

Slaapplaats voor de poedels op reis