Op de pagina ‘over ons’ geven we uitleg hoe onze poedelpassie ontstaan is en wat ons doel voor de toekomst is.

OVER ONS

Alles begon met dit kleine hummeltje links op de foto. Het poedel pupje FLEUR!!!  FCI stamboomnaam: JOUET TAKING THE CAKE. Geboren in Fredericia, Denemarken op 4 mei 2012. De start van een poedel passie. Een volledige nieuwe wereld ging voor ons open. Ze gaf ons een eerste nestje van 5 pups en meteen ook een intens gevoel van liefde. Deze geweldige ervaring wilden we in de toekomst nogmaals ervaren. Dus beslisten we om bij de FCI een kennelnaam aan te vragen. Deze werd net op tijd goedgekeurd om ons eerst nestje te registreren. In onze gedachten wilden we ons project kleinschalig houden, maar wel perfect…… Dit is de gedachte achter onze kennelnaam  ‘PERFECT THOUGHTS POEDELS’.  De pups komen enkel uit weloverwogen combinaties en de ouders zijn altijd volledig getest.

CONTACT

BEL ONS : +32 486 059852

Ik ben Martine Clicteur, geboren op 6 maart 1960.
Zolang ik me kan herinneren ben ik gepassioneerd door honden. Sinds mijn huwelijk in 1982 ben ik een fiere honden bezitter. Maar mijn liefde voor poedels is pas ontluikt toen ik in 2001 mijn tweede echtgenoot leerde kennen. We zijn nu zovele jaren verder en mijn kinderen zijn nu poedel pups en poedel mama’s geworden.

poedel wandeling op vakantie

Ik ben Danny Van Den Berge, geboren op 20  juli 1961.
Toen ik mijn tweede echtgenote leerde kennen wist ik dat ik haar poedel passie erbij moest nemen. Maar wat je ervoor in de plaats krijgt is onbeschrijfelijk. Een intelligente poedel pup in huis is een hele belevenis. Martine kan me om haar vinger winden en dat kunnen de poedels ook met mij. Kan me een leven zonder hen niet meer voorstellen

Onze poedels