Hoe vaak mag mijn poedelpup in bad???

Als je een goed voedende shampoo en daarna een degelijke conditioner gebruikt mag je poedel pup wekelijks in bad. De fabels als zou je door het vele wassen de vacht onherroepelijke schade berokkenen is volledig achterhaald.  Onze poedels leven in onze huiskamer, spelen met onze kinderen en slapen soms zelfs in ons bed. Dan wil je toch geen ruikende, vieze poedels. Op 4 weken gaan de pups hier voor het eerst in bad. Op 5 weken krijgen ze hun eerste trimbeurt. Daarna wekelijks tot ze naar hun nieuwe thuis gaan. Het is wenselijk dit vol te houden door de nieuwe poedel familie. Doe zeker na het bad iets leuk. Bijvoorbeeld : ga wandelen of doe gewoon een spelletje met snoepjes. De pup gaat snel beseffen dat dit hoort bij de routine van zijn leefwereld.

Artero shampoo

Hydraterende Shampoo voor langharige rassen en voor droge en beschadigde vachten.  Ontspant en heeft een verzachtende werking op de huid. Bevat een vitaminecomplex dat de vacht voedt. De vochtinbrengende en herstellende bestanddelen helpen de textuur herstellen, en maken de vacht weer zacht, glanzend en vitaal. pH 5,5.

..

Mixing fles

De Mixing & Dispensing Bottle is ideaal voor het aanlengen van shampoos! Vul simpelweg deze fles met water tot aan het gewenste lijntje en vul dan verder aan met shampoo tot aan de fill line. Goed schudden voor gebruik.

 

 

.

Artero Protein Vital Conditioner

 

Deze geconcentreerde balsem geeft onmiddellijk zachtheid en glans aan alle soorten van vachten. Herstelt de vacht en de zijdeachtige proteïnen van de opperhuid. Door de pro-vitamine B5 krijgt de vacht een stralend en gezond uitzicht. Hoeft niet te worden uitgespoeld. pH 4.
..

K9 Nano mist Aloe Mist

Is een leave-in conditioner met een snel antistatisch en krachtig ontwarrend effect. Het is voedend, versterkt de vacht en het geeft een natuurlijke glans en een toegenomen vochtbalans met langdurig effect.

 

 

..

De producten hierboven zijn door ons gekozen omdat ze, prijs-kwaliteit, er het best uitkomen. Het is een goed voedende shampoo en handig is dat je de conditioner niet hoeft uit te spoelen. Zijn de andere merken dan slechte shampoo’s?? Neen, zeker niet. Wij hebben gewoon goede ervaringen met deze shampoo en conditioner. En de nano mist maakt de borstel beurten gewoon gemakkelijker.
Gebruiken wij deze shampoo ook?
Jazeker, wij gebruiken hem om na een wandeling slijk pootjes uit te wassen. Maar om de vacht van een show poedel te onderhouden gebruiken wij wel de shampoo’s van het merk Special one.