Jouet Multiple Thoughts 4 keeps
x
Marvel Jollyboy of the beautiful black pearls

1 teef – 4 reuen
19/07/2022

A dog’s love can make even the worst day so mutch better.

Victory 4 love
Victory 4 justice
Victory 4 rights
Victory 4 the heart
Victory 4 all of us

Hot in the city, hot in the city tonight
(Billy Idol)

19 juli ’22 Bloedheet gaat het worden. We verwachten 39 graden en Flocke is op dag 59 van haar zwangerschap. Als we al hoopten dat het moment pas morgen zou zijn zien we al snel dat dit heel anders gaat uitdraaien. Flocke wijkt niet meer van mijn zijde en dat is zo typisch voor haar.  Ik zet mijn zetel naast de werpkist, neem mijn boek en samen zitten we knus in de bevallingskamer te wachten op het moment van de waarheid. En lang moet ik niet wachten. Het is warm en flocke zet er vaart achter. 9u58 een teef (213gr), 10u28 een reu (243gr), 10u56 een reu (210gr). Elk half uur zoals het hoort. Het is dan al snikheet en flocke last een pauze in. Dat geeft mij wat tijd om alles terug op orde te zetten. Maar het duurt lang en na een uur wordt ik toch ongerust. Het mag nu wel herbeginnen vind ik.  Oef, 15 minuten later zie ik terug activiteit en wordt het 4 de pupje het geboortekanaal ingewerkt. Om 12u23 wordt mijn geduld beloont met een mooie reu. (235gr) Iets later 12u53 daar is de laatste pup, terug een reu (249gr). Super fier op mijn Flocke. Een snikhete dag om nooit meer te vergeten.

Bloed, zweet en tranen van geluk