Jouet multiple thoughts 4 keeps x Candlewood’s Jason

4 teven en 1 reu
14/7/2019

Secret admirer
Secret dream
Secret love
secret of life
secret to succes

Zondagmiddag, plots de eerste symptomen die een nakende geboorte aankondigen. Onrust, zeer aanhankelijk. Flocke liet me geen moment meer alleen. Zo mooi om te zien hoeveel vertrouwen ze in me stelde. Ik ging haar wel helpen. Velen zeggen wel eens ‘ze hebben enkel de taal tekort’. Maar de hondentaal is even duidelijk en verstaanbaar. Als ik wilde dat de puppy’s in de werpkist geboren werden dan ging ik daar bij haar moeten blijven zitten. En dan om 21.20 uur eindelijk de eerste pup, een teefje. Om 21.45 uur nummer 2,een teefje. Een uurtje later nr. 3 terug een teefje !!! Nog een goed uur later nr. 4 een reu. Maar goed we hadden op de RX foto zeker 5 pups gezien. En dat duurde toch wel heel lang. Maar dan eindelijk en met een beetje hulp nr. 5 een teefje.

ONTZETTEND FIER OP MIJN FLOCKE