Perfect thoughts precious little diamond
X
Nero E Bianco Q-Caesarion

3 teven – 2 reuen
24/01/2021

3 TEVEN EN 2 REUEN
Als je hond denkt dat jij de belangrijkste persoon ter wereld bent, hoef je geen andere opinie meer te raadplegen.
Jim Fiebig

U got the power
U got a friend in me
U got nerve
U got the look
U rock my world

zondagmorgen 24 januari. We staan op met een stralende zon. Na een rustige nacht zie ik rond 9u30 duidelijke tekenen dat de pups eraan komen. Een beetje hijgen en rillen en die typische blik in Fien haar lieve ogen. “BLIJF BIJ ME, JIJ GAAT ME HELPEN, IK VERTROUW JE.”

Daar zitten we dan samen in de werpkist. Ik fluister : ‘Je gaat dat goed doen Fien, jij kan dat.’ en tegen mezelf: ‘Please, dat het hier allemaal goedkomt’.
Die eerste pup is altijd zo spannend. Je voelt je zo hulpeloos, je zou willen helpen maar je kan niets anders doen dan kijken en bidden.

En dan plots komt daar een hoofdje piepen en seconden later ligt daar een volmaakt mooi pikzwart pupje. 10u58 een teefje 212 gr. En Fien is op dreef. 11u09 terug een teefje 256 gr. Eén minuut later 11u10 een piepklein teefje 174 gr.
Tijd voor een pauze zegt Fien en die kan ik goed gebruiken. Snel alles wat proper maken en een beetje orde scheppen en ja hoor 11u49 de eerste reu en wat voor één 280 gr.!!! 12u08 nog een reu 236 gr.

We zij nu 1uur en 10 minuten verder en ik besef dat alles reeds achter de rug is! Wat was dat een vlotte bevalling. Mijn ouders zouden gezegd hebben

“’t was gelijk een brief in de brievenbus”